Hirdetés

Szavazz: te elő szoktál venni korábban félbehagyott játékokat?

|

Nem kell mindent végigjátszani, de van úgy, hogy nem mi döntjük el, mire fordítjuk az időnket. Később azonban nem könnyű visszatérni.

Hirdetés

A napokban, 56 óra után befejeztem a Cyberpunk 2077-et, kész lettem minden mellékküldetéssel, megbízással, csak az iszonyú repetitív és időrabló NCPD bűnesetekkel nem volt már erőm foglalkozni; így is olyan OP-nak éreztem magam, hogy egy hangtompítós revolverrel teljes seregeket tudtam volna elintézni, illetve a nem akartam fölöslegesen szórni a pénzt mindenféle autókra, mikor beértem egy motorral - nem motivált a jobb loot vagy több pénz ígérete sem. Pótolva tavalyi elmaradásaimat belekezdtem az Immortals: Fenyx Risingba, viszont ahogy pörgettem az Xboxomra feltelepített játékokat, megakadt a szemem a The Division 2-n.

Én személy szerint nagyon szerettem, elsősorban a hangulata miatt; ebbe is beleraktam egy csomó időt, aztán elvitte a figyelmemet más. Gondoltam, visszanézek, ha már mazur volt olyan jó arc, hogy hozzám vágta a Warlords of New York kiegészítőt néhány hete, illetve megjelent hozzá a next-gen patch a napokban.

Hirdetés

Sorra jöttek az értesítések, hogy mi változott, mióta utoljára beléptem, milyen új tartalmak váltak elérhetővé. Volt, ami még reflexből ment, de nagyjából fél órát töltöttem el azzal, hogy megpróbáltam értelmezni a kezelőfelületet, megkeresni a bázison mindent, átnézni az inventoryt, és fogalmam sincs már, hogy szétszedni vagy eladni éri-e meg jobban a fegyvereket (ezzel kapcsolatban egyébként tippeket is szívesen fogadok). Egy dolgot viszont biztosra tudok: eljött az idő, hogy újra Washington utcáira lépjek.

Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)