Hirdetés

Szegedi srác lett az élet császára

|

Hogy milyen az élet császárának lenni? Nos, képzeld el a következőt: kilométeres kocsisor araszol, mindenki haláli ideges. Te azonban nem gyilkolod az agysejtjeidet. Csak ülsz nyugodtan a Porschédban, és a hangszóróból dübörgő zene ütemére dobolsz az ujjaiddal a finoman megmunkált bőrkormányon. Amikor pedig megpillantasz egy gyönyörű lányt az egyik energiaital-gyártó cég melletted veszteglő autójában, egy pillanatig sem habozol: már szállsz is ki, hogy dicsérve a kedvességét és a csodaszép szemeit, kérj egy doboznyi potya energialöketet. Ám a varázslat elmúlt, a lány ragyogó mosolya csak a tiéd, s amikor újra a Porschéban ülve felbontod a dobozt, arra gondolsz: ezekért a pillanatokért érdemes élni. Aki több részletre is kíváncsi, nyugodtan kérdezze a szegedi Nacsa Gábort, a kecskeméti AXE Click Parti csajozóversenyének győztesét, a fönti eset ugyanis vele történt. „Most már tudom, mit érezhetnek a sztárok – mondta a magas termetű, kék szemű srác, aki egy napra megkapta az álomszép AXE Porschét. – Már Kustánczi Liával, a CKM címlaplányával is úgy éreztem, mintha álmodnék.

Gábor állítja: élete eddigi legnagyobb élményét köszönheti az AXE-nak. Száguldás, luxus, ebéd egy vadítóan csinos modellel úgy, hogy a végén még egy őrült gokart verseny is belefért a programba – ez valóban a beteljesült álmok napja volt. Vagy ahogy a csajozóverseny győztese mondta: egy kis kóstoló abból, milyen is az, ha beindul az AXE-hatás…

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)