Hirdetés

Szemétszedős jó reggelt! 2011.07.19.

|

Térdig gázolunk a tábor közepében, drága Béláim!

Hirdetés

Iszonyatos mennyiségű frag hullott már le, és vannak nyerteseink is, illetve sikerült 15 órát aludni, igaz ez a szám a megérkezés óta összesen alvással töltött órákat jelenti. Ma is eseménydús programok előtt állunk, jómagam is készen állok arra, hogy elkenjék a számat Split/Secondban, ha hagyom, márpedig hagyom, mert megbundázták a meccset (vicceltem). De ne lőjük le a mai összefoglaló poénjait, térjünk át inkább az ismert és szeretett, de ettől függetlenül konzervatívnak nem nevezhető jóreggelt-tematikára. Köszöntsük hát túláradó szeretettel az Eperke, Gyémánt, Márta, Arzén (mik vannak?), Vince, Verseny, Varsány, Alfréda, Arany, Arina, Arinka, Arzénia, Aurea, Emília, Morella, Rubin, Rufina, Szederke nevű emberkéket, és a születésnaposokat. Nóta iiiin-dullllj!

400

Következzék a jól megérdemelt nevetgélés, ismét képes formában, de a viccek kedvelőinek sem kell megijedni, hamarosan visszatérnek a betűbe öntött vidámság sorai is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)