Hirdetés

Szemüvegben nem lesz "3D forradalom"

|

Szakértők szerint hatalmas bukás lehet a 3D, ha a gyártók nem száműzik sürgősen a kellemetlen szemüveget. A GSO közönsége előre megmondta…

Hirdetés

Lehet a 3D-t lelkesen ünnepelni, várni a széleskörű elterjedését, csillogó szemekkel hallgatni a forradalmat emlegető "megmondó embereket", és persze lehet előre utálni az egészet, átverést és gigantikus üzletet sejtve mögötte. A közeljövőben ránk váró marketing offenzívák, filmek, játékok és elektronikai ketyerék viharára érdemes előre felvérteznünk magunkat tudással, ezért igyekszünk rendszeresen hírt adni Nektek az új őrületről.

Sokan leírtátok a GSO fórumon is, hogy a 3D filmeket, játékokat csak akkor lehetne igazán élvezni, ha nem kéne azokat a rettenetes szemüvegeket használni. Nos, szépen rátaláltatok a 3D korszak egyik sarkalatos pontjára, ugyanis nagyon sok szakember vélekedik hasonlóan.

John Gaudiosi, a 3D Gaming Summit szakértője hosszú elemzésben fejtette ki, hogy amennyiben a gyártóknak nem sikerül rövid időn belül olyan készülékekkel előállniuk, melyekkel száműzhetőek a "3D szemüvegek", nem csak hogy forradalom nem lesz, hanem óriási bukás lehet a nagy menetelés vége. Az új technológiába dollár milliárdokat fektető cégek ezt a kockázatot nyilvánvalóan nem engedhetik meg maguknak, ezért talán van okunk reménykedni, hogy hamarosan szemüveg nélkül élvezhetjük a játékfejlesztők boszorkánykonyháiban már régóta lázasan készülő 3D-s játékokat...

Szerintetek érdemes olyan készülékre beruházni, amit csak a szemüveggel lehet kihasználni? Vajon félkész technológiával állunk szemben? Kéritek a pápaszemes forradalmat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)