Hirdetés

Szépen teljesít a PS3 is

|

Ha már a Wii-ről elmondtuk, nem titkoljuk a PS3 sikerét sem. Szépen teljesít a Sony új konzolja, az egyetlen gond, már hihánycikk is.

Hirdetés

Mint tudjátok, a Sony nem volt képes megfelelő mennyiségű konzolt gyártani a megjelenésre, és számítottak is arra, hogy pillanatok alatt elkapkodnak mindent a játékosok. Pontos adat egyelőre nincs (valahol 300 ezer körül járnak az eladott példányok), de annyit elmondtak a Sony-nál, hogy terveik szerint 2 millió példányban szállítanak konzolt 2006. december 31-ig. További célkitűzéseik között pedig az szerepel, hogy aktuális üzleti évük végéig 6 milliót adnak el! Az Xbox is teljesített körülbelül ennyit egy év alatt, úgyhogy majd meglátjuk, hogy a Sony, hogyan teljesít.

Platformok: PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)