Hirdetés

Szépségkirálynő a Gladriel arca

|

Hallottatok már a Gladrielről? Ez egy nemrég indult rendhagyó aukciós és gamer portál.

Hirdetés

2010. április 19-én indult útjára Gladriel néven, egy új alapelveken nyugvó angol nyelvű internetes aukciós oldal, amelyen a számítógépes és videojátékok kedvelői régi játékaikat hirdethetik meg, vagy mások játékaira licitálhatnak.

Az oldal a megszokottól jelentősen eltérő „Holland" illetve „Tombola" elven működő aukció típusokat is kínál felhasználóinak. Az oldal különlegessége, hogy közel 120.000 játék található adatbázisában, így nem csak az aukció iránt érdeklődők találhatnak itt fontos és érdekes információkat, hanem sokan mások is.

Az oldal kidolgozásán fáradozó csapat egyik munkatársa Koller Katalin, aki 2007-ben megnyerte a Miss Hungary szépségkirálynő választást. Katalin egyben az oldal „arca" is: róla formázták Gladriel, az elf lány alakját és grafikáit. Vele és az oldal másik munkatársával, Baranyai Dalmával videó tesztek, hírműsorok, és végigjátszásokat bemutató videók készülnek majd.

Az angol nyelvű szöveges teszteket, híreket, végigjátszásokat profi újságírók mellett maguk a felhasználók írják majd, illetve képeket és videókat is feltölthetnek. Az aktivitást az oldal különféle virtuális pénznemekkel jutalmazza, amelyekért cserébe a regisztrált felhasználók sorsolásokban vehetnek részt, illetve aukciókat is adhatnak fel.

„Hosszas tervezési munka eredményei azok a merőben új és izgalmas aukciós koncepciók, amelyek az oldal alapköveit képezik. Ezekre, és a lányokkal készülő, rendszeresen megjelenő, fiatalos hangvételű videó review-kra és hírekre támaszkodva nem titkoltan az EBay babérjaira törünk a videó játékok piacán"- mondta Bíró János, a Gladriel Kft. vezetője.

A Gladriel hivatalos honlapja.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)