Hirdetés

Szeptemberre csúszik a Splinter Cell Collection, Ubisoft megjelenési dátumok

|

A Ubisoft sok más játék megjelenési ideje mellett a Splinter Cell Collection késését is bejelentette.

Hirdetés

Az első három Splinter Cell játék HD verzióit tartalmazó csomag eredetileg nyáron jelent volna meg, de csak szeptembertől lesz megvásárolható.

Egész pontosan szeptember 23-ától találhatjuk meg a Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow és Splinter Cell: Chaos Theory grafikailag feltuningolt változatait. Pontos megjelenési dátumokat nem tudunk, azonban a Your Shape 2012, a Rayman Origins és a Black Eyed Peas Experience novemberben, míg a Call of Juarez: The Cartel jövő hónapban, a Driver: San Francisco szeptember másodikán, az Assassin's Creed Revelations pedig november tizenötödikén jelenik meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)