Hirdetés

Szerelmes napok és új fejlesztések a Nadirimben

|

Nem hagyja érintetlenül a Valentin-napi őrület a hazai fejlesztésű MMO világát sem.

Hirdetés

Szépen fejlődik a Twisted Tribe böngészőben játszható MMO-ja, ami most már abban is hasonlít a nagyokhoz, hogy valamilyen formában megünnepli a kinti világban zajló fontosabb eseményeket. A legközelebbi ilyen alkalom Bálint napja lesz, s bár egyelőre nem tart ott a játék, hogy szívecskékkel teleszórt alsónadrágot húzzon a játékosok karaktereire, ellenben többnapos akció vonatkozik a prémium tartalmakra.



Mind a gyakorló Nadirim játékosok, mind a kíváncsi érdeklők figyelmébe ajánlom, hogy amint elütötte az óra az éjfelet, minden vásárlás után 30 százalékkal több drágakövet kapunk, továbbá ugyanilyen arányban mérséklődnek az árak a piacon. Ezzel a lehetőséggel február 15. éjfélig élhetünk.



A Twisted Tribe egyúttal screenshot versenyt is hirdetett a szerelem témájára. Február 14-ig lehet beküldeni a pályamunkákat, a zsűri által a legjobbnak ítélt alkotás készítőjének kétórás teljesítménynövelő csomagot, továbbá egy Greenmore Botanist öltözék üti a markát.



Ami pedig a beharangozott fejlesztéseket illeti, egyrészt bekerült egy új kényelmi funkció a játékba, pontosabban a profiloldalról elérhető Quest Progress, minek segítségével nyomon követhetjük a már elvégzett, és a még előttünk álló küldetéseket a különböző zónákban.
Ennél jóval örömtelibb azonban, hogy a fejlesztők gondoltak a színtévesztő játékosokra, és lecserélték azokat a színeket, amelyek esetében gondot jelentett a küldetéstípusok és a tárgyak megkülönböztetése.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)