Hirdetés

Szerepjátékos elemeket és küldetéseket hozó modot kapott a Valheim

|

Drengrobot úgy érezte, hogy adna egy RPG-s struktúrát a játéknak, így írt egy sztorit, és elültette azt a Valheim világában.

Hirdetés

Egy modder egyedül összerakott egy kaland-szerepjáték modot az elmúlt évek legsikeresebb túlélős sandboxához. A Valheim egy csodálatos és hatalmas homokozót ad a kezünkbe, és bár vannak egyértelmű céljaink a túlélés és bázisépítés mellett, a viking túlvilágon messze vagyunk a strukturált történetmeséléstől.

Ezt hozza be a mókába Drengrobot modja, ami a Valheim karakterünk sztoriján fog végigvezetni bennünket.

Hirdetés

A "Wildling" című modban a saját karakterünk fiatalabb mását alakítjuk, és amellett, hogy meg kell birkóznunk a Valheim szokásos elemeivel, egy történet fejezeteit is végig kell járnunk. A küldetéseink az egész világra kiterjednek majd, de az időnk nagy részét a Meadows és a Dark Forest területein töltjük.

Ezt a modot is lehet haverokkal játszani, de egy küldetést csak egyszer fog feljegyezni a szerver, így mindent együtt lesz érdemes csinálni. Ha ez benneteket nem zavar, akkor ezen a linken keresztül megtaláltok majd minden fontos infót a Wildling letöltéséhez és telepítéséhez.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)