Hirdetés

Szeressük a Windows 7-et?

|

Az első felmérések és a megjelenést megelőző tesztek alapján várható, hogy a hamarost útjára induló Windows7 nagyságrendekkel népszerűbb lesz, mint a Windows Vista.

Hirdetés

Volt már róla korábban szó, hogy a Microsoft az új Windows 7-el a PC-s játékosok kedvében is szeretne járni, mivel (állítólag) sikerült egy olyan operációs rendszert összehozniuk, ami gyorsabb, stabilabb, valamint hardver- és szoftvertámogatásban is veri a nem túlságosan közkedvelt Vistát. A PC, mint gamer platform gondolata szülte meg egykoron a Games For Windows, majd a Games For Windows Live jelszavakat, de hogy a játékokra előszeretettel rácímkézett logó mennyire nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket jól mutatja, hogy nem is olyan rég a részleg főnökének is csomagolnia kellett a vállalattól. Nézzük, hogy miért is lehet bizakodásra okunk a Windows 7 kapcsán!

Az Amerikában őshonos ChangeWave kutatóintézet friss felmérése szerint, 2000 vállalat IT vezetőjének a megkérdezése után azok 12% nyilatkozott úgy, hogy már konkrét terveik vannak a Windows 7-re történő átállásra, és 53%-uk mondta azt, hogy bár nem tették le egyértelműen a voksukat a Win7 mellett, de a Vista náluk szóba sem jöhet. Szegény Vistát az ág is húzza: őt a megkérdezettek mindössze 15 vállalná be. És te bevállalnád?

Természetesen a tesztek is folyamatosak, és a résztvevők visszajelzései szerint is egy kiváltképp sikeres Windows operációs rendszer elé nézünk. A tesztelők véleményezéséből kiderül, hogy 44%-uk jelölte be a "teljesen elégedett vagyok vele" rublikát, ami már igen közel esik az Apple Mac OS Leopard 53%-os rekordjához. A Vista eredménye ebben a tekintetben csupán 10%. Nektek? Vélemény? Windows? Mac OS X?  Linux?

A teljes cikk megtekintéséért kérek mindenkit, hogy erre fáradjon >>>

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)