Hirdetés

Szeretnél anime játékokat akciós áron beszerezni? Húsvéti vásárt tart a Koei Tecmo

|

A Berserk, Fairy Tail és Attack on Titan rajongók most olcsóbban húzhatják be kedvenceik adaptációit.

Hirdetés

A tavaszi vásárok lassan mindenhol lecsengenek, de tekintettel a húsvét érkezésére nem sokáig fogunk akciók nélkül maradni. A Steamen már el is indult a Koei Tecmo kiadó ünnepi bulija, ahol mától egészen április 8-ig kedvezményesen szerezhetitek be kiszemelt címeiteket.

Ez a vásár kifejezetten az anime rajongóknak szól: az elmúlt évek legnépszerűbb szériái mind kaptak különböző játékadaptációkat a kiadó csapataitól, és most azokat markolhatjátok fel akciós árakon.

Az ünnepinek is mondható akció aloldalán rengeteg ajánlatot láthattok, de mi most leszűkítettük a listát a legfontosabb darabokra, amelyeket szerintünk mindenképpen érdemes kipróbálni, ha eddig valamiért kimaradtak volna az életetekből.

Hirdetés

Íme tehát a teljesség igénye nélkül pár érdekesség:

A fenti linken persze ennél jóval több akciós játékot találtok, így érdemes lesz átnéznetek a teljes felhozatalt, mielőtt vad költekezésbe kezdenétek. Ha behúztatok valamit, ne féljetek mesélni róla kommentekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)