Hirdetés

Szeretnél gyorsabban fejlődni a Starfieldben? Szexelj sokat!

|

Lehetőleg minden nap bújj ágyba valakivel, mert jelentős XP-boost jár ezért... a Starfieldben, persze.

Hirdetés

Ma hivatalosan is megjelenik a Starfield, már nem csak azok játszhatják, akik többet fizettek a korai hozzáférésért vagy újságíróként, influencerként dolgoznak, és a Bethesda már előbb beengedte őket új univerzumába. Ha te is belevágsz, mindenképp olvasd el tippjeinket, esetleg tesztünket is, ha még nem, és hasznodra válhat az a tipp is, amit egy redditező osztott meg.

VAASisJASON hívta fel a figyelmet arra, hogy szex után nem a posztkoitális depresszió, hanem az érzelmi biztonság üt be, ami jelentős, 15%-os XP bónuszt biztosít a következő 24 percre.

Hirdetés

Lefeküdni persze nem lehet akárkivel, meg kell dolgozni azért, hogy a társainkkal kialakított kapcsolat megfelelő szintre, házasságig jusson, de ha megvan, többet nyerhetünk így, mint egy szimpla alvással (ami 10%-os bónuszt ad).

Jelenleg ez tűnik a legnagyobb XP-bónusznak, úgyhogy érdemes bele energiát fektetni, megtérül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)