Hirdetés

Szerződést kötött a Ubisoft és a Square Enix

|

A hétköznapokban versenyeznek, de egy kölcsönösen előnyös megállapodásra minden kiadó hajlandó. A Ubisoft és Square Enix szövetségéből pedig mindenki jól jár.

Hirdetés

Persze nem arról van szó, hogy az új Hitman játékot a Ubisoft, az új Assassin's Creedet pedig a Square Enix adná ki, de azért igen jó ötlettel álltak elő.

Mától a Ubisoft Ubicollectible sorozatába tartozó tárgyakat (például Assassin's Creed és Rabbids figurák) a Square Enix online boltjából is meg lehet vásárolni, ráadásul a Connor és Edward Kenway jövőre megjelenő PLAY ARTS -KAI- figuráit is el lehet érni innen. A Uplay shop kínálata ugyancsak PLAY ARTS - KAI figurákkal bővül, amik többek között Lara Croftot, a 47-es ügynököt és a Final  Fantasy 13-2 figuráit ábrázolják. Hivatalos nyilatkozatában mindkét cég azt mondta, hogy öröm a másikkal együtt dolgozni, és nagyon sok hasonlóság van a minőség és a franchise-ok témája között. Aki Square rajongó, de szeretne egy Kenway szobrot, vagy Ubi rajongó, de mindig is vágyott egy Tomb Raider figurára, továbbra is használhatja kedvenc boltját. És ez bizony jó hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)