Hirdetés

Szétbarmolta a játékot a Diablo IV frissítése, senki nem boldog

|

Az első szezon előtt érkező frissítés a Diablo IV számos kasztját gyengítette - még azt is, ami eleve nagyon gyenge volt.

Hirdetés

Ritkán látunk olyat, hogy egy változtatás nem jár együtt elégedetlenkedéssel, pláne az online játékok esetében, ahol ha valamit erősítenek, az a baj, ha gyengítenek, akkor meg az. Nehéz lehet a fejlesztőknek kitalálni, mivel tesznek jót és mivel rontanak a helyzeten, de a felhasználói visszajelzésekre akkor is érdemes hallgatniuk, ha mindig a negatív hangok az erősebbek.

Márpedig most egészen hangosan panaszkodnak a Diablo IV játékosai, akik az 1.1.0-s frissítés tegnapi megjelenését követően szomorúan tapasztalták, hogy a Sorcererek gyengültek, és más, mindenkit érintő változások is életbe léptek.

Hirdetés

Miközben néhányan azzal fenyegetőznek, hogy inkább letörlik a játékot és megvárják az augusztus elején érkező Baldur's Gate 3-at, aztán nem is néznek vissza (ettől biztosan szörnyen fél a Blizzard), a fejlesztők azt ígérik, pénteken egy Campfire Chat keretében beszélnek a döntéseikről.

Bár a változások a Sorcererekre vannak leginkább negatív hatással, más kasztok hatékonysága is csökkent, miközben a közösség által kért módosítások nem léptek életbe. Az sem váltott ki lelkesedést, hogy az ellenfelek erősebbé váltak, és újabb ultraritka tárgyak érkeztek, amiket még több ezer óra után sem lehet garantáltan megszerezni. Vegyes fogadtatásra talált a Sorcerer új botja, az Oculus, ami használatát követően egy véletlenszerű helyre teleportálja a játékost.

A Diablo IV első szezonja holnap veszi kezdetét, ezekre az újdonságokra számíthatunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Címkék: #diablo iv #blizzard
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)