Hirdetés

Szétszaggatja az arcodat a Mortal Kombat 1 utolsó trailere

|

A NetherRealm Studios ütős kedvcsinálóval hangol minket a megjelenésre.

Hirdetés

Az idei év legjobban várt játékainak listáján rendszeresen elől végzett a NetherRealm Studios újdonsága, a Mortal Kombat 1, amivel a veterán rajongókat és a szériát nem ismerőket is igyekszik megcélozni a tapasztalt fejlesztőcsapat, hiszen új idővonalat indítanak, amelynek köszönhetően a legklasszikusabb karakterek is tartogatnak meglepetéseket. 

A Warner Bros. mindent elkövetett annak érdekében, hogy felhype-oljon minket a Mortal Kombat 1 érkezésére, még Dave Bautistát is bedobta egy élőszereplős reklámba, arról nem is beszélve, hogy Megan Fox és Jean-Claude Van Damme is felbukkan a játékban: a színésznő a harcos vámpírt, Nitarát szólaltatja meg, míg a harcművész egy Johnny Cage-skin lesz. 

Hirdetés

Azt is tudjuk már, hogy olyan legendás vendégszereplőket kapunk majd, mint Homelander (The Boys), Peacemaker és Omni-Man (Invincible), szóval nem maradt más, mint felkészülni a megjelenésre egy utolsó, az eddigi legmeggyőzőbb trailerrel, amely tényleg mindent bevet. Pörgős harcokat, látványos képességeket, brutális kivégzéseket és ismerős-ismeretlen arcokat mutat a Mortal Kombat 1 négyperces launch trailere, amit nálunk magyar felirattal nézhettek meg:  

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokra, de akik megvették a Kollector vagy Premium Editionök valamelyikét, öt nappal korábban, szeptember 14-től felfedezhetik majd, hogy mit alkotott a tűzisten, Liu Kang. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)