Hirdetés

Szétszedik a játékosok a War Thundert, a fejlesztők meglepő módon próbálják enyhíteni a balhét

|

Egy nemrégiben bevezetett változtatás miatt áll most a bál a részben Magyarországon készülő játék körül.

Hirdetés

Idén augusztusban ünnepli majd tízedik születésnapját a War Thunder, a budapesti székhelyű Gaijin Entertainment háborús játéka, ami folyamatosan bővül, alakul, játékosai pedig szeretnek hadititkokkal érvelni az igazuk mellett, felhívni a figyelmet pontatlanságokra a játékbeli repülők és tankok kapcsán. Hiába mondják a fejlesztők, hogy nem törekednek a teljes valósághűségre, és a játékélményt részesítik előnyben, ez nem jelent vigaszt a legelvadultabb fegyver- és hadászatrajongóknak.

Most viszont egész más problémával kell foglalkoznia a csapatnak: a Steamen komoly review bombing indult be, mivel a játékosok úgy érzik, egyes változtatások miatt nehezebb lett úgy érvényesülni a játékban, hogy nem költenek semennyi pénzt.

Hirdetés

Erre már a Gaijin is reagált, elmondta, visszaállítja a korábbi állapotot, de azt is hozzátette, a review bombing árt a játéknak, mert a potenciális új játékosok a rossz értékeléseket látva bele sem kezdenek. A játékosszám valamelyest visszaesett, a SteamCharts mérései szerint az elmúlt 30 napban 96 ezernél is járt az egyszerre játszók száma, de az elmúlt egy hétben 80 ezer körül volt a csúcs, tegnap már a 70 ezret sem érte el.

Hogy enyhítse a károkat, a Gaijin eltávolította weboldaláról a Steam-logót, hátha azok, akik ott találnak rá a játékra, nem a Valve platformjáról akarják beszerezni. Szinte biztos, hogy ez nem számít majd sokat, innen visszamászni nem lesz könnyű.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)