Hirdetés

Sziget 2011 - 3. napra szubjektív ajánló

|

Ég a talpunk a sok tánctól és ugrálástól, de nincs megállás, itt van a harmadik napra is néhány név amit érdemes lesz megnézni!

Hirdetés

Folytatódik a Sziget, és hogy őszinte legyek, itt a félidőben már sikerült nagyon elfáradni. Pedig általában a Szombati napokon készülök ki a legjobban a Vasárnapokon pedig igazából csak tengek lengek a fesztivál helyszínén, de idén már most kezd teljesen elfogyni a szusz. És úgy néz ki, a mai nap sem ad majd időt pihenni egy kicsit.

Kezdetnek 16:30-kor fellép a Sziget nagyszínpadán a British Sea Power, mely kellemes kikapcsolódós brit indie zenét nyom. A napsütésben lötyögés tegnap La Roux-n is jó volt, lehet hogy ma is érdemes így kezdeni a boogie-t, még ha nem is fog sokáig tartani, hiszen az előadás után rögtön érkezik a Skunk Anansie és a töménytelen ugrálás. Bár én lehet hogy inkább átnézek az Európa Színpadhoz, megnézem a Killo Killo Banda-t és folytatom a lötyögést csak ezúttal szerbül. Utánuk az A38-WAN2-ra nézek át ahol a Zagar ad koncertet, ahol tegnap szokatlanul elviselhetően szólt a Colorstar (nem beszélve a szerdai Hurts-ről).

Ha Zságerék végeztek, jobb lesz visszajutni a Nagyszínpadhoz, hiszen az utóbbi évek egyik legszórakoztatott brit hip-hop arca, Dizzee Rascal mutatja meg magát. És akkor elérkeztünk az idei Sziget egyik legnagyobb problémájához: Az nagyon jó, hogy a Rock és Metál szerelmesei saját nagyszínpadot kaptak és csillagos ég alatti fejrázást, csak éppen olyan neveket tesznek fel ide, amik simán a fő nagyszínpadon kellene hogy helyet kapjanak. Így történt, hogy a Pulp nekem totál kimaradt, mert éppen a Motörhead játszott pár sarokkal odébb. Ma is hasonlóra van kilátás, hiszen Dizzee Rascal koncertjét hamar ott kell hagynom a Deftones 20:30-kor kezdődő fellépése miatt. Utána pedig már csak a lepusztított Nagyszínpadhoz érnék vissza, hiszen a Prodigy is éppen akkor lép fel, és minden bizonnyal jó lenne egy kis nosztalgiázás, de a Deftones most jóval fontosabb. Gyanús, hogy ezután már nem lesz erőm semmihez, csak egy lávakövön sült hot-dog elpusztításához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)