Hirdetés

Szigeteljünk együtt ezévben is!

|

Ahogyan tavaly is, idén is kint lesz a Gamestar a Szigeten! Készülhettek a napi beszámolókra, a rengeteg képre és az összefoglaló videóra az augusztus 11-től 16-ig tartó fesztiválról.

Hirdetés

A 2010-es program különleges meglepetéseket is tartogat. Tavaly a mínusz egyedik nap a Tankcsapda születésnapi koncertjétől volt hangos, most pedig a Kispál és a Borz zenekar búcsúzik egy hatalmas közös zenéléssel augusztus 9-én. Az elmúlt 23 év legnagyobb slágereivel, a zenekar kedvenc Kispál dalaival, vendégfellépők sorával találkozhattok a színpadon, amit az ottalvós hetijegyesek ingyen nézhetnek, de aki csak ezért jönne ki a Szigetre, az is féláron, azaz hatezer forintért kaphatja meg a napijegyet.


Természetesen a többi nap is igazi kuriózumokkal lesz teli, mind hazai, mind külföldi tekintetben igen neves előadókkal találkozhat a nagyérdemű. Kedvcsináláshoz nézzétek meg a tavaly elkövetett videónkat, olvassátok beszámolóinkat, és a galériáról se feledkezzetek meg! A különféle programokról írunk még időben, hogy annak is legyen ideje elgondolkozni a jegyvásárláson, aki eddig esetleg nem tudta, milyen fellépőkre számíthat idén! :)

Tavalyi összefoglalóinkat itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)