Hirdetés

Szimulátorokkal foglalkozó magazin kerül piacra

|

Hiánypótló vállalkozás az Excalibur Publishing és a First Class Simulations összefogásával.

Hirdetés

Érdekes vállalkozásba kezdett az Excalibur Publishing és a First Class Simulations. Míg a nyomtatott sajtó piaca egyre szűkebb, addig ők pont ezt a piacot célozzák meg, a World of Simulations című kiadványukkal.

A magazinban olyan címekkel kívánnak foglalkozni, mint a Farming Simulator 2011, a Train Simulator 2012, vagy az Eurotruck Simulator 2. Bevezető akciójuk keretében az első számot ingyenesen kínálják, melyet az anyaországban meg lehet szerezni az újságárusoktól, de nekünk sem kell keseregni, mert elérhető lesz online változatban, így maximum a nyelvtudás szabhat határt az olvasgatásnak.

Bízunk benne, hogy a próbálkozást siker koronázza, és nem fog érdektelenségbe fulladni, vagy kalóz oldalakon feltűnni, mint ahogyan az rendszeresen velünk is előfordul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)