Hirdetés

Szinte fillérekért juthatsz EA-játékokhoz, egyetlen dolog kell hozzá

|

Brutálisan olcsón lehet behúzni például Need for Speed Unbound Palace Editiont.

Hirdetés

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy döbbenetesen olcsó most a Dead Space remake, feltéve persze, ha az ember rendelkezik aktív Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel. A helyzet viszont az, hogy itt még messze nem ért véget a kedvezmények sora, más játékok is érintettek.

Az egészben egyébként az a legfurább, hogy épp az érintett címek legdurvább, mindennel megpakolt kiadásait lehet most 90%-os kedvezménnyel behúzni.

Hirdetés

Az utcai versenyzés szerelmesei például lecsaphatnak most a Need for Speed Unbound Palace Editionre, ami 32 990 forint helyett most csak 3295 forint (persze ehhez a kedvezményhez továbbra is kell az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés). Továbbra is NfS fronton maradva be lehet húzni a 25 990 forintos Need for Speed Heat Deluxe Editiont is 2595 forintért. A Wild Hearts Karakuri Edition (ami tartalmazza a külön 7000 forintért megvásárolható Karakuri Upgrade-et) 34 990 forint helyett a jelenlegi akció keretein belül csak 3495, szóval mehet vígan a szörnyvadászat egy pizza áráért. 

Amennyiben inkább a modern csataterek felé vennétek az irányt 37 490 forintos Battlefield 2042 Elite Edition lesz a jó választás, ami kedvezményesen csak 5620 forint. Végezetül ott van még a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition, ami 8990 forint helyett Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel most csak 1795 forint.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)