Hirdetés

Szinte pont egy hónapot kell várni a Serious Sam 3-ra

|

Serious Sam az egyik legnagyobb arc, akivel eddig az idegenek elleni harcokban találkoztunk. És persze ááááááááááááááááááááBUMM!

Hirdetés

Október 21-én érkezik a Serious Sam 3! Ezzel akár be is lehetne fejezni a hírt, hiszen ennyi pont elég azoknak, akik várják, de azért említsünk meg néhány fontosabb jellemzőt. Először is itt van mindjárt a nagy újítás, a 16 fős kooperatív mód, ami nagyon-nagyon jó mókának ígérkezik, és az ígéretek szerint Sam barátunk ugyanolyan kemény és humoros fickó lesz, mint amilyen eddig volt. Jó lesz ez!

A sztori szerint a 22. századi Egyiptomban járunk, ahol Sam megpróbálja legyőzni Mental seregeit, akinek legfőbb szándéka, hogy elpusztítsa a Földet. Akik ismerik a sorozatot, azok nagyon jól tudják, hogy eddig sem a sztori miatt szerettük a játékot, és ez nem lesz másként a Serious Sam 3-ban sem. Újfent a legvadabb kinézetű szörnyek támadnak ránk, akiket a legkülönfélébb fegyverekkel tudjuk átsegíteni a másvilágra, hol láncfűrésszel, hol rakétavetővel, hol gépfegyverrel.Természetesen itt lesznek majd személyes kedvenceim is, a fej nélküli ordítozók, hivatalos nevükön Headless Kamikaze, akikről kevesen tudják, de magánéletük is van ám.

A játéknak idehaza 5.990 forintos ajánlott fogyasztói ára van.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)