Hirdetés

Szintet lépett a Helldivers 2, ilyen lesz a lövölde játékmenete

|

Korábbi trailereken már láttuk a kooperatív lövöldét, de most a fejlesztők részletesen elmesélték, hogy miként is működik ez a játék.

Hirdetés

A Helldivers 2-t legutóbb a PlayStation Showcase alatt láthattunk, és akkor nem igazán pörgette fel a vérnyomásunkat. Ennek leginkább az volt az oka, hogy az eseményen levetített trailer a hangulat megalapozására fókuszált, miközben szinte semmit sem árult el a játékmenet finomságairól.

Szerencsére az Arrowhead Games srácai azóta sem tétlenkedtek, így most egy vaskosabb bemutatóval szolgálhatnak, amiből végre mindenki számára világos lesz, hogy mire is számíthat a 2015-ös co-op mészárszék folytatásától.

Hirdetés

Ha még emlékeztek rá, az első Helldivers felsőnézetes lövölde volt, de a folytatásra megváltoztatták a látószöget, így ezúttal egy teljes értékű TPS élményt kapunk. A fegyverkezelés és az erőforrások menedzselése még mindig olyan kemény lesz, mint régen, és a baráti tűz kockázata sem fog eltűnni, olyannyira nem, hogy a fejlesztők egy egész szekciót szenteltek a (sokszor dühítő) játékelemnek. 

Megértjük, ha a trailer felkeltette az érdeklődéseteket és alig várjátok, hogy a haverokkal elkezdhessetek bogarakra lőni, de van egy apróbb rossz hírünk. A Helldivers 2 ugyanis még mindig nem kapott megjelenési dátumot, de elvileg még idén be fog futni majd PC-re és PlayStation 5-re is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)