Hirdetés

Szívesen lennél egy videojáték főszereplője? Akkor jelentkezz!

|

Már lehet is jelentkezni arra a magyarországi castingra, ahol kiválasztják a tökéletes jelöltet.

Hirdetés

Az utóbbi években számos olyan stúdió és projekt ütötte fel a fejét kis hazánkban, amelyek nemzetközi szinten is nagyon szép sikereket érnek el. A Nemesys Games és a ZeniMax Online Studios együttműködése szorosabbra fűződött, és nemcsak a The Elder Scrolls Online-ba segítenek be, hanem még be nem jelentett projekteken is dolgoznak, de beszélhetnünk a Zen Studios pazar flippereiről, a Chicken Police sikeréről, vagy épp Leslie Benzies készülő játékáról, az Everywhere-ről, amin egy hazai csapat is dolgozik.

A nagyobb volumenű játékokhoz azonban nemcsak ügyes programozók és grafikusok, hanem színészek is kellenek, akik a karakterek bőrébe bújva gyakorlatilag eljátsszák a jeleneteket, egy stúdióban rögzítik a mozdulataikat, az animátorok pedig ebből alakítják ki a végeredményt.

Hirdetés

A Leet.hu vette észre, hogy a Hungaro Filmcasting a héten közzétett egy felhívást, ahol pont egy ilyen szerepre keresnek valakit.

Olyan férfi jelentkezőket várnak, akik 30-38 évesek, kb. 185 centi magasak, és 85 kilós, sportos külsőt tudnak felmutatni. Ezzel durván egy Nathan Drake-szerű karaktert lehet megformálni, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem Nolan Northot fogják itt lecserélni. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen játékról, egyáltalán magyar vagy nemzetközi produkcióról van-e szó, mindenesetre a főszereplőt keresik.

Jelentkezés július 14-ig arc- és alakfotóval, telefonszámmal, méretekkel lehet a hungarofilmcasting@gmail.com e-mail címre. A tárgyba azt kell beírni: VIDEOJÁTÉK.

Ti kipróbálnátok magatokat egy ilyen munkakörben?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)