Hirdetés

Szívmelengető akciók várnak az Xbox tulajokra, főleg, ha Live Gold előfizetők is

|

A következő egy hétben számtalan Xbox játék zsebelhető be nyomott áron, a lista brutális méretű.

Hirdetés

A Microsoft szereti, ha náluk veritek el a pénzeteket, ez nincs másképp ezen a héten sem. Az Xbox csapat összeállított egy nagyon szép (és nagyon hosszú) listát az e heti akciókról, melyek között van néhány kifejezetten Xbox Live Gold tagoknak szóló leárazás is. Persze ha nem sikerült még befizetni a zöld-adót, akkor is van miből mazsolázni: Ubisoftos sikerjátékoktól, verekedős klasszikusokon át, a Rockstart western csodájáig számtalan cím vár arra, hogy behozzátok esetleges lemaradásotokat, már ha van ilyen.

Aki kíváncsi a teljes felhozatalra, az megtalálja azt ezen a linken. Nem fogtok vele 2 perc alatt végezni.

Hirdetés

Ha megspórolnátok magatoknak némi időt, akkor lentebb kiválogattunk nektek néhány olyan játékot, melyeket szerintünk érdemes lehet behúzni, pláne az adott árakon.

Az akciós időszak június 26-ig tart, de az egyes leárazások változhatnak terméktől függően.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)