Hirdetés

Szóba került a Marvel's Spider-Man 3, ami nagy dolgokat ígér

|

Bryan Intihar az MCU-hoz hasonlította a Pókember-szériájukat.

Hirdetés

Pár napja megérkezett PlayStation 5-re a Marvel's Spider-Man 2, amely sok téren felülmúlja elődjét, de nem hibátlan. A fogadtatása azonban elképesztő volt, a tesztek éltetik és a visszajelzések alapján a játékosok is odáig vannak érte, szóval bár még nem tudunk pontos statisztikákat arról, hogy mennyi fogyott belőle, de gyaníthatóan a Sony elégedett lehet a folytatás teljesítményével. 

A játék befejezése arra utal, hogy az Insomniac tervezi trilógiává bővíteni a Pókember-szériáját (erről hamarosan bővebben is beszélünk egy cikkben), de pletykálnak egy Venom spin-offot is amellett, hogy dolgoznak az univerzumhoz valamilyen formában kapcsolódó Marvel's Wolverine játékon is. 

Hirdetés

Azok, akik a Marvel's Spider-Man 2 végére értek, már azon gondolkodnak, hogy merre folytatódhat a történet, és egyelőre semmi sem biztos, de a játék kreatív rendezője, Bryan Intihar elárulta a Friends Per Second Podcastben, hogy egy esetleges harmadik rész nagyot üthet:

"Ha a Spider-Man és a Miles Morales olyanok voltak, mint a mi Vasemberünk, a Spider-Man 2 pedig olyan, mint a Polgárháború, akkor logikusan hova jutunk innen? Szerintem eléggé elképesztő lenne. De majd meglátjuk."

A beszélgetés során Intihar érdekes arckifejezéseket vágott, és gondosan megválogatta a szavait a Pókember-szériájuk jövőjéről beszélve, szóval biztosak lehetünk benne, hogy a Sonynak még nagy tervei vannak az Insomniac-féle hálószövős univerzummal, amelynek első részéből, a Marvel's Spider-Manből több mint 33 millió példányt adtak már el a 2018-as megjelenése óta. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)