Hirdetés

Rettentő drága lesz a Detroit: Become Human PC-s gyűjtői kiadása

|

Sokat kell még várni rá, de Magyarországra is érkezik a Detroit: Become Human Collector's Edition.

Hirdetés

A Quantic Dream nagyon aktívan terjeszkedik PC-n is: az Epic Games Store-os debütálást követően Steamre is megérkezett a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human, melyek demói is elérhetők a Valve platformján. Aki a legtöbbet szeretné költeni a legújabb játékra, annak októberig kell várnia.

Hirdetés

Készül ugyanis a Detroit: Become Human Collector's Edition, mely 2020. október 30-ától lesz kapható. Van benne egy 27 cm-es, mozgatható végtagokkal ellátott, LED világítású talpazatra zerelt, PVC-ből és polimerből készült AX400 Kara szobor, egy széthajtogatható doboz, néhány kitűző, valamint Elijah Kamski holografikus Cyberlife belépőkártyája, rajta a játék Steam kódjával. A fejlesztők hivatalos oldalán 349,99 euróba kerül, ennek megfelelően itthon sem olcsóbb: az egyik legnagyobb bolthálózatnál például 124999 Ft-ot kérnek érte, és ami külön érdekes, hogy szinte azonnal elfogyott előrendelésben. Ez persze jelentheti, hogy eleve kevés példány jön Magyarországra, de így vagy úgy, láthatóan ennyiért is van rá vevő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)