Hirdetés

Szocializálódik a Steam - itt a béta!

|

A Valve által kitalált és sikerre vitt Steam rendszer mára már milliók gépén segíti az internetes játékvásárlást, a patch, mod, és egyéb tartalom letöltést. Volt azonban egy olyan aspektus, amit eddig sokan hiányoltak a programból...

Hirdetés

Természetesen a mostanában oly divatos szociális kelléktárról van szó, amit a legújabb verzióba már beleintegráltak a fejlesztők. A Steam Community segítségével elkészíthetjük saját fényképes profilunkat, barátlistánkat, csoportjainkat, megtekinthetjük a többi játékos statisztikáit, illetve akár cseveghetünk is velük. A nyílt bétateszt máris megkezdődött, kíváncsian várjuk az első visszajelzéseket!

 

steam.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)