Hirdetés

Közérdekü közlemény - Előfizetők figyelmébe!

|

Megkérjük a karácsonyi előfizetői akciónk azon résztvevőit, akik Guild Wars 2-t kértek, vagy még nem választottak ajándékot, hogy figyelmesen olvassák el a közleményt.

Hirdetés





A 2012 december 30-ig tartott karácsonyi előfizetői akciónk keretében tizenegy játék, illetve egy gamer egér közül választhatott magának ajándékot az, aki a prémium előfizetés mellett döntött. Régi és új előfizetőink között azonban akadnak néhányan, akik ezt eddig elmulasztották megtenni. Kérjük, hogy aki magára ismer, jelentkezzen a terjesztes@idg.hu címen, vagy a +36 1 577 4301 telefonszámon.



Aki Guild Wars 2-t választott ajándékként, sajnos még nem kapta meg a hivatalos forgalmazó készletének kimerülése miatt. Ezt a mulasztást a január hónap folyamán esedékes első szállítmány megérkeztét követően azonnal pótoljuk. Köszönjük szépen a türelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)