Hirdetés

Szolgálati közlemény: Gyu kérése

|

Kedves GSO olvasók, egy személyes kéréssel fordulnék hozzátok.

Hirdetés

Tegnap már próbáltam hírdetni a jó, öreg asztalomat a FaceBookon - meglehetősen kevés reakció jött rá, így most itt is megpróbálom:

Kedves Mindenki!

Új gazdát keresek 24 éve engem hűségesen szolgáló számítógépes asztalomnak. Az első Amigám óta sok gép, hangszer és egyéb fordult meg rajta, de szolgált hűséggel - kidobni nem szeretném, mert még valahol biztosan jó szolgálatot tehet. Az ajánlatom egyszerű - az asztalért el kell jönni, ingyen elvihető, sőt, mivel ez azzal jár, hogy az új tulajdonos személyesen meglátogat engem, még egy sörre/űdítőre és egy Xbox 360 partyra/egy kis beszélgetésre is meghívom - ha ráér. 

Az asztal a képen megtekinthető (további képek a galériában elérhetőek), természetesen csak az asztal átadó, a rajta levő dolgok nem. A fő asztallap 90 x 68 centi, az alsó és felső polc 90 x 39 centi.
 
Amennyiben valaki szívesen vinné és gondját viselné, kérem jelentkezzen nálam privátban, vagy írjon az e-mail címemre.

Köszönöm!

Maximális Tisztelettel,

Gyu
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)