Hirdetés

Szolgálati közlemény - karácsonyig kipostázzuk a beígért játékokat az előfizetőknek

|

Több aggódó olvasónk is rákérdezett arra, hogy mi a helyzet a beígért előfizetőknek járó játékokkal. Örömmel jelentjük, hogy a játékok annak rendje és módja szerint megérkeznek a fa alá.

Hirdetés

Keddig bezárólag az összes előfizetőnknek postázzuk az általa kiválasztott játékot. Egyeztettünk a királyi Postával is, letették a nagyesküt, hogy három napon belül kiszállítják az ország bármely településére.

Ez az utolsó infónk, ezt osztjuk most meg veletek, szóval hacsak nem jön közbe országos havazás vagy postás sztrájk akkor a karácsonyi ajándékok mellett már ott figyelhet az előfizetésed mellé választott két remekbeszabott játék is. Értelemszerűen ez alól kivétel a Mass Effekt 3, ami ugye még nem jelent meg, erre várni kell a játék kiadásáig. Remélem sikerült megnyugtatni a kedélyeket és mindenki nyugodt lélekkel vág neki a karácsonyi őrület utolsó hetének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)