Hirdetés

Szolgálati közlemény - Kódhiba a júliusi GameStarban

|

Egy apró malőr folytán ismét az előző havi MPP Desktop licenckód került júliusi számunk hasábjaiba. Bocsesz!

Hirdetés

Pedig már kezdtük azt hinni, hogy a valóban szuperjóra sikerült júliusi GameStar miatt hívnak minket folyamatosan a mélyen tisztelt olvasók, hogy gratuláljanak, köszönetet nyilvánítsanak, vagy hogy kipuhatolják, hogyan tudnák kisebb összeggel támogatni a GameStar Forever Kiemelten Közhasznú Alapítványt.

A valódi ok viszont egy kisebb malőr, ami miatt ezúton is elnézést kérünk minden kedves olvasótól. A probléma eredője, hogy júliusi számunkban a hónapról-hónapra megújuló MPP Desktop licenckód helyére véletlenül a múlt havi került, így ezzel a kóddal az újbóli érvényesítés sajnos nem lehetséges. Az ügyben a rendőrség bevonásával elindult a nyomozás, illetve párhuzamosan belső vizsgálat is folyik. További tájékoztatást csak ezek befejezését követően adunk. Kérem, kapcsolja ki!

Ám hogy az augusztusi szám megjelenéséig se árasszon el minket az elektronikus levélszemét, ezért felhívjuk minden GameStar olvasó figyelmét, hogy a böngészőben futtatott júliusi DVD melléklet Mélyvíz füle alatt mindkét teljes verziós programunknak megtalálja a jó licenckódját, amivel érvényesíteni tudja programjait. Aki pedig DVD nélküli GS-t „vásárolt"... az szégyellje magát! Bármi egyéb probléma felmerülése esetén, természetesen továbbra is állunk rendelkezésetekre. Jólét!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)