Hirdetés

Szombattól módosulnak az alacsonyabb rangok ponthatárai

|

Hogy ne sniperrel kelljen vadászni a Vágási Ferikre, módosítottuk egy kicsit a ranghatárokat

Hirdetés

 

Mint az mindenki számára közismert, a GSO a rangokat az éppen aktív felhasználók tömbösítéséből számolja, így a ponthatárok folyamatosan változnak az aktivitásotok függvényében.

Azonban az eddigi jóindulatú tömbösítésnek hála, szinte vadászni kellett az alacsony rangú felhasználókat, mivel ha valaki írt 20 kommentet, akkor szinte végigszáguldott az alacsonyabb rangokon. Ezért megváltoztattuk a tömbök arányait, figyelve azonban arra, hogy a Jack Bauer rang lehetőleg nagyjából ugyanannyit aktivitást igényeljen, mint eddig.

Így ha minden jól megy, az alábbi rangváltozásokat fogjátok szombat reggel tapasztalni:

A Jack Bauerek ponthatára minimálisan megemelkedik

Az alacsonyabb rangok ponthatárai feljebb kerülnek, így meg fognak jelenni az alacsonyabb rangú userek, és a Jack bauernél alacsonyabb rangokat az eddigieknél nehezebb lesz elérni.

Tehát, a legfelső rang eléréséhez nem követelünk meg, csak egy nagyon kicsivel több aktivitást, viszont nem az lesz a helyzet, mint most, hogy gyakorlatilag csak 6-7-8-9-10-es rangú emberek vannak a kommentelők között.

Azt reméljük ettől, hogy az alacsonyabb rangoknak is megnő a respektje, és az 1-9-es rangúak között is számítani fog, hogy éppen ki melyikbe tartozik, így már például a Sheldon Cooper elérése is tiszteletet és elismerést fog kiváltani.

A változásokat természetesen folyamatosan követjük, és szükség esetén finomhangoljuk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)