Hirdetés

Szörnyű Dead Space 3 képek

|

Nyolc darab új screenshot érkezett, melyek főleg az ellenfeleket ábrázolják.

Hirdetés

Mostanság nem vagyunk elhalmozva Dead Space 3 hírekkel, legutóbb októberben nézhettünk meg pár új képet.

A játék csak jövőre érkezik, így végső soron érthető a kevés információ, de egy videónak szerintem többen is örülnénk. Addig is itt van a nyolc darab új kép, melyek kattintásra nagyobbak lesznek:

 

A játékban ezúttal Isaac Clarke mellett John Carver is fontos szerepet játszik majd, akinek a neve ismerősen csenghet néhány rajongó számára. Akinek mégsem, az lesse meg az alábbi videót:

Isaac mellett az ő karakterét irányíthatjuk majd a kooperatív módban, mely az egyjátékos kampány történéseit dolgozza fel.  Steve Papoutsis, a játék producere szerint azonban sem a magányos játékosok, sem azok, akik párban szeretik nem fognak csalódni a történetben. Legyen igaza!

FRISSÍTÉS:


A videóért köszönet MoRT213 olvasónknak!

A Dead Space 3 jövő év elején, egészen pontosan 2013. február 8-án várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)