Hirdetés

Sztárok száguldoznak az Aréna Plaza-ban!

|

Fergeteges Need for Speed buli lesz ma az Aréna Plaza-ban emberek! Mindenki igyekezzen, mert háromkor már kezdődik is.

Hirdetés

Stílszerűen ilyenkor kell posztolni az ilyen hírt. Mivel Need for Speed buli,a sebesség mint olyan főszerepet kap. Aki elég bátor padlógázzal közlekedni a városban az simán odaér. Persze ez csak vicc, senkinek eszébe ne jusson az Undercoverben látott kunsztokat a valóságban is kipróbálni. A rendőrök sem örülnének, a kocsi is sokkal jobban törik igaziból, és még sorolhatnám a többnyire kellemetlen következményeket. A lényeg viszont, hogy akit érdekel az NFS, vagy csak szimplán találkozni akar néhány magyar sztárral, az induljon máris, hiszen három órakor indul a banzáj az Aréna Plaza-ban.
Olimpiai bajnokunk, Cseh Laci, a királynő, Dammak Jázmin, Gáspár Laci, Terecskei Rita, Csifó Dorina, Csordás Tibi, Kovácsovics Fruzsi, VIVA Ben és a Crystal is versenybe száll, hogy kiderüljön, melyikük a leggyorsabb és legügyesebb a volán mögött. Legyél ott Te is!

nfs1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)