Hirdetés

Szteroidokkal doppingolnak a Diablo III szörnyei

|

A heteken belül megjelenő 1.0.5-ös Diablo III patch egyik nagy újítása lesz a Monster Power szint beállításának a lehetősége.

Hirdetés

Vannak olyan elvetemült és rengeteg szabadidővel rendelkező Diablo III játékosok, akik olyan szintre fejlesztették már fel a karakterüket, hogy a jelenlegi rendszer már nem biztosít számukra elegendő kihívást.



Unatkozva feszítenek a több milliárd aranyat érő gearjükben, de értelmét vesztette számukra a fejlesztés, mivel amúgy is másodpercek alatt végeznek mindenkivel, aki felbukkan a képernyőn. Az új patchben azonban lehetőségünk lesz kicsit feltornászni a szörnyek életerejét és sebzését. Ezzel párhuzamosan természetesen több tapasztalati pontot, aranyat és mágikus felszerelést fogunk találni. Az új rendszernek köszönhetően megemelkedik a Magic Find felső határa is, teljesen felbuffolva 625%-o lesz az esélyünk a szép és színes virtuális javakra.



Ez persze azt jelenti, hogy az 1.05-től gyakrabban fognak esni a narancs és a zöld tárgyak, szóval vélhetőleg lemegy majd az áruk, érdemes várni egy kicsit a nagybevásárlással. Ettől függetlenül persze az igazán ritka, nagy fogások (1-2 milliárd arany értékű fegyverek) még mindig keresett portékák. Külön öröm, hogy a lvl63-as tárgyak minden szinten egyforma eséllyel fognak potyogni a szörnyek zsebéből, szóval nem kell már tovább farmolnunk azt az unalmas ACT III-at, bátran visszamehetünk az Act 1-re is, ha úgy tartja kedvünk). A PVP-ről egyelőre semmi hír (legalábbis semmi hivatalos), azt majd csak a következő tapaszok egyikében fogják élesíteni. Nem lehet mondani, hogy Blizzard elhanyagolná a játékosait, sok MMO példát vehetne ezen újításokról..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)