Hirdetés

Születésnapi meglepetés a Scythe-tól!

|

Úgy gondolom a Scythe, Ninja néven futó processzor hűtőjét nem kell bemutatni, hiszen neves darabja az iparágnak.

Hirdetés

A hőcsövekkel és irdatlan mennyiségű hőleadó felülettel megáldott hűtőből már láthattunk jó néhány verziót, legutoljára a Ninja Mini-t. Ezek bordázata minden esetben alumíniumból készült, és a Plus verzió súlya így volt 665g. Ötödik születésnapját megünnepelendő a Japán cég előállt a rézből készült lamellázattal, ami valószínűleg még durvább teljesítményre lesz képes, bár egy „sima" verzió is vígan elvitt passzív üzemben egy processzort, persze megfelelő házszellőztetés mellett.

 

 

Az új Ninja súlya 1015g ventilátor nélkül, ami nem kevés, ugyanakkor a Scythe-tól megszokott jól megtervezett felfogatási rendszer szinte garancia biztos rögzítésre. A csomagban nem csak a hűtő, a rögzítés és a hűtőzsír található, hanem egy 120mm-es 800 RPM-en pörgő ventilátor is. Ezt valószínű csak extrém esetekben kell használni.
További információkat itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)