Hirdetés

Szülőként sem fogsz unatkozni a Budapest Comic Conon

|

Akkor is érdemes kilátogatni, ha csak a gyermeked rajong az animék és videojátékok világáért.

Hirdetés

A gamer rendezvényekről sokakban az a kép él, hogy kizárólag hangosan sikító alsósok ugrálnak a színpad előtt vagy kergetik a kedvenc videósukat vagy cosplayerüket a standok között. Egyrészt a helyzet egyáltalán nem ez, másrészt még ha van is benne valami, az vesse rájuk az első követ, aki nem pontosan ugyanilyen izgatottan vetette volna bele magát a forgatagba, ha 20-30 évvel ezelőtt, amikor ő volt gyerek, lett volna lehetősége ilyen rendezvényekre járni.

A Budapest Comic Con szervezői azonban kényesen ügyelnek arra, hogy azok a szülők se unatkozzanak, akik nem merik a csemetéiket egyedül elengedni egy ilyen rendezvényre, sőt: a Budapest Comic Con kifejezetten izgalmas programot kínál az egész családnak.

Hirdetés

Ezt a célt szolgálja például az NMHH Családi 6 próba. A játék célja, hogy megtalálják azt a családot, akik a legjobban működnek, mint csapat. A 6 próba során ügyességi, logikai, és játékos feladatokban kell helytállniuk, a két nap legügyesebb szülő-gyerek párosait pedig több mint 300 ezer forint értékű tárgynyereménnyel jutalmazzák majd.

Ne csak nézd, értsd is!

Emellett többek közt két izgalmas színpadi program is várja a szülőket. Szombaton a "Jól van a gyerek, ha játszik?" című kiadványról beszélget majd HP és Szakács János az NMHH képviseletében. A 72 oldalas, szülőknek és pedagógusoknak szánt tudástár egyébként már olvasható a gyerekaneten.hu oldalon, de egy 16 oldalas kisokossal biztosan találkozhatnak majd a látogatók nyomtatott formában is a rendezvényen.

Vasárnap kora délután pedig arról beszélgetünk majd szakértőkkel, hogy milyen ma szülőnek lenni a gaming világban, mire érdemes odafigyelniük azoknak, akik nem akarják, hogy a gyermeküket menthetetlenül beszippantsa a virtuális világ.

Még nincs jegyed a hétvégi Budapest Comic Conra? Akkor irány a weboldal, ahol nemcsak a normál és VIP jegyeket, hanem kedvezményes családi jegyeket is találsz! A Comic Conon a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a neki tetsző programot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)