Hirdetés

Szuper aranyos üdvözlőlapokkal kívánnak boldog karácsonyt a játékfejlesztők

|

A PlayStation és partnerei közzétették ünnepi jókívánságaikat.

Hirdetés

Már mondhatni hagyomány, hogy decemberben, karácsony környékén a PlayStation Blogon megjelenik egy poszt, benne egy rakás, a PlayStation Studios családjához tartozó vagy a platformra dolgozó fejlesztő ünnepi üdvözletével. Idén több mint negyvenen készítettek valamilyen képeslapot, ki mókásat, ki szívhez szólót.

Láthatjuk például az egymást gyanakvóan néző Kratos és Freya között a törpöket ölelgető Atreust, Aloyt, amint lámpást ereget, a csomagokat kézbesítő Pókembereket, Milest és Petert, a Returnal koponyákból karácsonyfát építő főhősét is.

Hirdetés

Voltak, akik sok energiát fektettek az alkotásba, mások próbálták egyszerűbben megúszni, de érdemes végignézni mindet az alábbi galériában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)