Hirdetés

Szuperhalk hűtő a Zalmantól

|

A Zalman legújabb hűtője nem csak halk, de támogatja a még meg sem jelent Intel platformot is.

Hirdetés

Manapság már nem egyszerű eladni semmit. A hardvergyártók is szembesülnek a gazdasági válság negatív következményeivel, így természetesen mindenki valami extrával csalogatja a vevőket.

A Zalman legújabb hűtője például már támogatja az harmadik negyedévben debütáló LGA1156-ot is. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy addig a polcra kell rakni - főleg mivel a hűtő sem kapható még - hanem ez amolyan extra. A hangaztos CNPS10X Extreme névre hallgató hűtő 920 gramm súlyú, réztalpú egyed. Öt hűtőcső csatlakozik a nikkelezett lamellákhoz, ami egyrészt ugye jól hűt, másrészt jól is néz ki. A fordulatszámszabályzó alap a Zalman termékeknél, így most is jár. A ventilátor 120 mimiméteres, alapjáraton valóban nagyon halk - 20dBA. Terhelés alatt már jobban zörömböl a drága: a maximum zajkibocsájtás elérheti a 39 dBA-t is. Az új Zalman hűtő még a nyáron megjelenik, de ára egyelőre titok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)