Hirdetés

Szürreális trailerrel adott hírt magáról a Fable reboot

|

Az Xbox Games Showcase rögtön a Microsoft egyik nagy dobásával nyitott.

Hirdetés

Nem vettünk volna rá mérget, hogy a régóta készülő új Fable fel fog bukkanni az Xbox saját nyár elejei műsorában, mivel márciusban még azt pletykálták, hogy a reboot fejlesztése sehol sem tart, és előbb fog megjelenni az Avowed és a Hellblade 2 is, mint ez. Persze az, hogy megmutatnak egy trailert, nem jelenti azt, hogy még idén meg fog jelenni, de szerencsére hírt adott magáról a játék. 

A Microsoft ráadásul nem is várt vele sokáig, rögtön ezzel indult az Xbox Games Showcase. 

Hirdetés

A redmondiak megígérték, hogy minden a showban mutatott kedvcsináló vagy a játék motorjával készül vagy játékbeli felvételeket és cinematicokat fog tartalmazni, és így is történt, ezt már a Fable reboot elején lévő felirat hirdette. Az előzetes persze nem sok mindent árul el a projektről, arra viszont tökéletes, hogy leszűrjük, milyen lesz a játék hangulata: követni fogja a szériára jellemző humoros és finoman szürreális stílust (és felvonultatja az IT Crowd sorozatból ismert színészt, Richard Ayoadét is!), mindehhez pedig parádés grafika társulhat: 

A Playground Games (Forza Horizon széria) által fejlesztett Fable egyelőre nem rendelkezik dátummal, de már most jelezték, hogy a megjelenés napján játszhatják a Game Pass előfizetői.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)