Hirdetés

Öt éves lett az Xbox 360 Európában

|

Míg az Egyesült Államokban múlt héten ünnepelte ötödik születésnapját a konzol, addig Európában ma van ez a jeles ünnep.

Hirdetés

2005. december 2-án indult hódító útjára a Microsoft konzoljának második generációja, az Xbox 360.

Japánban jövő hét pénteken, azaz december 10-én lesz 5 éves az Xbox 360, bár lehet ezt nem ünneplik az ottaniak, hiszen finoman szólva nem ez a legkelendőbb termék a szigetországban. Indulásakor a konzolból 20GB-os, és merevlemez nélküli Arcade kiadások voltak kaphatóak. Az induló címek között olyan nevek szerepeltek, mint a Perfect Dark Zero, a Kameo, a Call of Duty 2, a Need for Speed: Most Wanted, a Project Gotham Racing 3 és a Ridge Racer 6, csak hogy párat említsünk. 

Az eredeti Xbox első játékából, a Halo-ból három rész jelent meg Xbox 360-ra, ezek a Halo 3, a Halo 3:ODST és a Halo: Reach. A konzol legnagyobb húzócímei azonban a Gears of War széria 2006-ban és 2008-ban megjelent tagjai. Idén novemberben megjelent a Microsoft Kinect, melytől a Microsoft azt reméli, jócskán meghosszabbítja majd az Xbox 360 létjogosultságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)