Hirdetés

Tabula Rasa - 3 napig ingyen próbálhatod ki!

|

A legendás Richard Garriott visszatérése, s karrierjének jövője is nagyban múlik a Tabula Rasa sikerén.

Hirdetés

Tabula Rasa, vagyis "tiszta lappal". Egy új kezdet a neves dizájnernek, s remélhetőleg élvezetes játékkal eltöltött órák, napok, hetek, stb., játékosok tömegeinek.
Az ünnepek közeledtével az NCSoft kedveskedni szeretne nekünk, mégpedig azzal, hogy három napig ingyenesen játszhatunk anélkül, hogy hitelkártyánk, s vagyonunk akár egyetlen pillanatig is veszélyben lenne. Nem mellékesen az előfizetők táborát is bővítenék, hiszen minden bizonnyal lesznek majd olyanok, akik ezen három nap alatt válnak a játék rabjaivá.


Európában az alant található linkek valamelyikén lehet majd csatlakozni. Pillanatnyilag csak a dán link él, tehát Hamlet nyelvének művelői előnyt élveznek.

UK: http://www.eurogamer.net
Germany: http://www.4players.de
France: http://www.mondespersistants.com
Italy: http://www.multiplayer.it
Spain: http://www.hardgame2.com/
Netherlands: http://www.gamer.nl
Denmark: http://www.Gamesector.dk

Amennyiben valaki az Óvilágon kívül tengeti napjait (Észak-Amerika, Ausztrália, Új-Zéland) az az mmorpg.com segítségével tehet egy próbát.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)