Hirdetés

Tabula Rasa - Bezár a bazár

|

Tudtuk, hogy döcög a szekér, de most sajnos hivatalosan is bejelentették: februárban lelövik a Tabula Rasa szervereket.

Hirdetés

Bizony elérte a vég a Richard Garriot nevével fémjelzett MMO-t. Nem mondhatjuk, hogy a játék sikeres lett volna, hiszen összesen 60.000 példány kelt el belőle, de nekik biztosan okozott néhány kellemes percet. A viharfelhők már egy ideje gyülekeztek a projekt felett, az NCsoft mindent megpróbált, de sajnos hiába. Amikor pedig Garriot is lelépett a cégtől, már sejteni lehetett: ez volt a kegyelemdöfés. Nos minden rosszban van egy kicsi jó is. A szerverek ingyenesen elérhetőek lesznek január 10-től egészen a leállítás napjáig, ami február 28. A hűséges előfizetőket az NCsoft tervei szerint egy kis ingyen játékidővel jutalmazza, amely időt a cég többi MMO-jával tölthetik azok akik a végsőkig kitartottak. Szomorú kötelesség mindig a rossz hírt közölni, és bár ez a mostani, nem túl sok embert érint errefelé, azért egy tisztelgést megérdemel Richard és csapata. Legközelebb talán jobban sikerül.

tabula2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)