Hirdetés

Tabula Rasa - Egy hétig ingyen!

|

Alig fél évvel a debütálás után megcsappanni látszik a rajongótábor, így nyílt héttel próbálnak erősíteni Garriott-ék.

Hirdetés

Az MMO játékok egyik úttörőjeként ismert és elismert Richard Garriott tiszta lappal (tabula rasa) indult, miután az EA felvásárolta egykori cégét (Origin), majd egy ideig a játékfejlesztéstől is eltiltotta. Újonnan alakult csapatával (Destination Games) és egy dél-koreai óriással (NCsoft) a háta mögött mi másba kezdhetett volna, mint egy MMORPG fejlesztésébe. A kezdetben manga stílusban elképzelt alkotás végül "sima" sci-fiként végezte, ám ez semmit sem von le értékéből.

tabula.jpg


Maga a fogadtatás felemásra sikeredett, s ma már nyugodtan állíthatjuk, hogy nem a Tabula Rasa taszítja le trónjáról a WoW-ot. Más kérdés, hogy nem is érdemes egymáshoz hasonlítani őket. Itt az akció lényegesen hangsúlyosabb, s a környezet is merőben más. Lényeg a lényeg, az NCsoft és a Destination Games úgy döntött, hogy május másodikával egy kerek hétig ingyenessé teszi a játékot, hátha sikerül új rajongókat szerezni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)