Hirdetés

Tabula Rasa - Mélyponton

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Richard Garriot nevével fémjelzett Tabula Rasa ideje lassan lejár.

Hirdetés

A  Tabula Rasa nem is olyan régen, igen ígéretes MMO-nak indult. Érdekes sztori, sci-fi környezet, jófajta karakterfejlődés, újszerű harcrendszer. Így szólt a kedvcsináló. Nos a játék valóban nem rossz, de sajnos az olyan címek mellett mint az Age of Conan, a Warhammer Online, vagy a World of Warcraft, sajnos nem rúghat labdába. Egy MMO olyannyira időrabló foglalatosság, hogy a legtöbb embernek egyre is alig van ideje, így aztán bár a piac nagy - 11 millió WoW játékos - kőkemény harc folyik az előfizetőkért. A Tabula Rasa pedig úgy tűnik elveszíti ezt a harcot. A nagyobb áruházak mint például a Gamestop már nem is árulják a klienst, de talán ennél is kellemetlenebb az Amazon lépése. Aki esetleg szeretné a szép doboz miatt beszerezni Lord British kreálmányát, az most kerek 96 cent árán megteheti ezt. Ezek után akaratlanul is felmerül a kérdés, vajon a szervereket is lelövik? Hivatalosan egyelőre nem pedzegetnek ilyesmit, de hát minden megtörténhet.

tabula-rasa-638.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)