Hirdetés

Take On Helicopters - Utolsó ellenőrzés felszállás előtt

|

A Bohemia Interactive nyilvánosságra hozta a Take On Helicopters minimális és ajánlott rendszerkövetelményét.

Hirdetés

Házi pilótáink (Gyu és RG) már tűkön ülve várják, hogy kipróbálhassák, mire is képes a katonai szimulációiról ismert Bohemia Interactive következő, repülő kávédarálókat felvonultató alkotása.



Az október 27-én megjelent Take On Helicopters a fejlesztők elképzelése szerint két-három éves konfigurációkon is elfogadható sebességgel kell, hogy fusson, de a hibátlan élményhez már nem árt, ha egy négymagos CPU található a gépünkben. Amennyiben a számadatok önmagukban nem elegendőek a bizonyossághoz, a november közepén esedékes demó segítségével stressztesztnek vethetjük alá konfigurációnkat. Ha elbukna, akkor nyilvánvalóan érdemes elhalasztani a vásárlást.



Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Take On Helicopters nem feltétlenül fog az igazi szimulátorok szűk családjába bekerülni, hiszen a Bohemia azt szeretné, ha a laikusok is elboldogulnának vele. Részben az ő gyakorlásukat segíti majd a kampány, amiben egy családi vállalkozást kell megmenteni. A feladatok java része civil repülést takar, de előfordul majd olyan is, hogy katonai gép pilótafülkéjében foglalunk helyet.

Minimum:
OS: Windows XP / Vista
Processor: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz or faster
RAM: 2 GB
Gfx Card: NVIDIA GeForce 8800GT or ATI Radeon 4850 with Shader Model 3 and 512 MB VRAM or faster
HDD: 17 GB free space

Recommended:
OS: Windows 7 / Vista
Processor: Intel Core i5 or AMD Athlon Phenom X4 or faster
RAM: 4 GB
Gfx Card: Nvidia Geforce GTX 260 or ATI Radeon HD 5770 with Shader Model 3 and 896 MB VRAM or faster
HDD: 17 GB free space

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)