Hirdetés

Evolve - lehet Xbox 360 és PS3-as változat is?

|

A kiadó Take Two vezérigazgatója, Karl Slatoff beszélt arról, milyen platformokon jelenhet meg az elvileg next-gen Evolve.

Hirdetés

A hétfőn tartott, negyedéves pénzügyi kimutatásokat ismertető eseményen beszéltek a kiadó nagyágyúi, közöttük Slatoff is. Úgy nyilatkoztak, az Evolve számít a Take Two egyik legfontosabb projektjének, illetve biztosították a közönséget a Xbox 360 és a PlayStation 3 támogatásáról is, az új konzolgeneráció megjelenése ellenére (ezt a PS2 2012-ig tartó támogatásával illusztrálták). Mindezek alapján azt remélhetnénk, hogy jó eséllyel megjelenik majd az Evolve is az előző generációs konzolokra, de Slatofftól bizony semmi konkrétumot nem tudtunk meg.

Tudjuk, hogy a bejelentések időzítése kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a hype a megjelenéskor érje el a tetőfokát, de a következő nyilatkozat semmitmondó jellege díjat érdemelne: "Az eddigi bejelentéseink nem feltétlenül egyeznek a terveinkkel azt illetően, hogy valami kifejezetten újgenerációs, vagy előző generációs lesz. (...) Az Evolve-ról eddig csak a next-gen konzolokkal kapcsolatban beszéltünk, (...) de ez nem jelenti azt, hogy nem adjuk ki az előző generációs konzolokon, sem azt, hogy kiadjuk rájuk. Ez egyelőre csak annyit jelent, hogy nem volt semmi mondanivalónk."

Szerencsére a játékmenettel kapcsolatos információkból többet kaptunk, de az űrlényes co-op lövölde őszi megjelenéséig minden kis információmorzsának örülnénk, az olyan fontos adatokról nem is beszélve, mint a megjelenési platformok köreTi mit gondoltok, egy évvel a next-gen konzolok megjelenése után mennyire fontos a PS3-as és Xbox 360-as megjelenés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)