Hirdetés

Tales from the Borderlands - kaptunk egy új trailert, érdekesen alakul az árazás

|

A Telltale Games következő nagy dobásával kapcsolatban sok kérdés merült fel, melyekre egy új videóban adnak választ a fejlesztők.

Hirdetés

Az év elején bejelentett Tales from the Borderlands kalandjátékot láthattuk már az E3-on és a PAX Prime-on is, de a sztoriról és az árazásról csak most tudtunk meg komolyabb részleteket.

A játék történetéről majd a lenti trailer mesél nektek, mi pedig eláruljuk, hogy a videóban látható karaktereket olyan neves színészek szólaltatják meg, mint Troy Baker, Laura Bailey, Chris Hardwick, Erin Yvette, Patrick Warburton és Dameon Clarke. A stáb többi részét majd később jelentik be, de van itt még más érdekesség is, például az árazás.

A játék teljes szezonos ára PS3-ra és PS4-re 20 dollár körül alakul majd, míg Xbox One-ra és Xbox 360-ra már 15 dollárért is letölthető lesz. A PC-s és Mac-es játékosoknak 25 dollárnyi eurót kell majd kifizetniük az első évadért. A játék egyébként iOS és Android eszközökre is megjelenik 2014 végére.

Ti várjátok már a Tales from the Borderlands megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)