Hirdetés

Tales - nem jöhet minden játék nyugatra

|

A Namco Tales Studio szeretné, ha a sikeres JRPG sorozat minden darabját elhozhatnák a nyugati piacra is, de erre sajnos nincs lehetősége. Jó oka van, hogy miért.

Hirdetés

A Tales sorozat összesen 14 részből áll, ha nem számoljuk az alsorozatokat és a különálló epizódokat.

A 14 epizód közül asztali konzolokra eddig csak négy jelent meg Európában, nagy ritkán egy-egy kézikonzolos kiadás is elért hozzánk, de van, amit Japán mellett csak Észak-Amerika kapott meg. A sorozat producere, Hideo Baba elmondta, hogy ez a csapat kis létszáma miatt van így. Mivel kevesen vannak, gyakorlatilag lehetetlen számukra a nyugati piacra is lokalizálni a játékokat, de azért nem adják fel teljesen: a fontosabb címeket mi is megkapjuk, jövőre például a Tales of Symphonia Chronicles és a Tales of Xillia 2 is megjelenik nálunk. Jó látni az igyekezetet, korábban lényegesen nehezebb volt a hazai JRPG fanok élete.

Ti kedvelitek a stílust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)