Hirdetés

Tales of Monkey Island: Chapter 1. Demo

|

Tölthető az epizodikus terjesztésű Tales of Monkey Island első felvonásának próbaverziója.

Hirdetés

A LucasArts vezéragyai a fejükre eshettek, hiszen korábban azzal az indokkal lőtték le a Sam & Max: Freelance Police és a Full Throttel 2: Hell on Wheels projekteket, miszerint a kalandjátékok piaca döglöttebb, mint Bambi mamája, s nem éri meg pénzt ölni ilyen fejlesztésekbe.



Most viszont mégis azt látjuk, hogy a klasszikus Monkey Island feljavított változata mellett, igaz ugyan, hogy bérmunkába kiadva, de mégiscsak finanszírozzák a tökkelütött kalózpalánta kalandjait folytató Tales of Monkey Island című próbálkozást.



A világhálóra felkerült demó (185 MB) az öt epizódra szabdalt kalandjáték első részének (Launch of the Screaming Narwhal) enged rövid bepillantást. Miután a mai napon garantáltan nem lesz rá időm, módom, hogy kipróbáljam, így a véleményezést szokás szerint rátok, szakavatott játékosokra bízom, amit megejthettek alant kommentek formájában. Vajon képes felnőni a klasszikusokhoz, vagy inkább bele se kellett volna vágni?

Letöltési link:
worthplaying

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)